Alle dakwerken: van dakconstructies, dakbedekking, hanggoten in zink en koper, kleine of grote dakwerken door dakwerker Vermaco Deinze ( Oost-Vlaanderen)

Degelijke dakwerken

Vermaco in Bachte-Maria-Leerne bij Deinze combineert expertise en jaren ervaring in dakwerken met een klantgerichte aanpak en een nauwgezette werfopvolging.

Kortom, wij zijn de beste partner voor het dakgedeelte van uw nieuwbouw- of renovatieproject.

Onze vakmannen werken alleen met het beste bouwmateriaal, en garanderen een minutieuze afwerking van uw dak, al dan niet hellend. Een werkwijze die loont, intussen hebben wij ruim 2500 referenties!

bedrijfswagen

Uw dak, ons vak

Een overzicht van onze dakbedekkingdiensten:

wij plaatsen pannen van Pottelberg, Narvik, Bisch, Janssen-Dings en Eternit, tegelpannen van o.a. Koramic, natuur- en Eternit-leien, oude Boomse pannen en oude tegelpannen.

Verder installeren wij Velux-ramen, passen we dakconstructies aan, en verwijderen we overbodige dakbedekking. Sinds 1986 krijgen onze klanten de beste service tegen de juiste prijs!

Goten

Ook voor gootwerken doet u een beroep op onze diensten. Zo monteren wij hanggoten in zink en koper, en bekleden we uw dakgoten in diezelfde materialen. En dat is nog niet alles: wij voeren zink- en koperwerken uit in staande naad, werken schouwen en dakkapellen af in lood, en plaatsen platte daken in roofing op epdm-rubber.

Geïnteresseerd in onze diensten? Vermaco is elke werkdag bereikbaar tussen 7 en 20 uur, maar ook in het weekend!

Uiteraard kunt u bij Vermaco ook terecht voor renovatie of nieuwbouw van uw (hellend) dak en voor alle soorten zink- en loodwerk.

Contacteer ons